Opettajat

Susanna_2021

SUSANNA ISOTALO

-Tanssikoulu Studio De Dansen perustaja ja pääopettaja/koreografi

-Suomen balettipedagogit ry-jäsen

-DaCi-Finland-Tanssin varhaiskasvattajat ry-jäsen

-VALMISTUU TANSSIPEDAGOGIKSI (BACHELOR OF CULTURE & ARTS) OULUN AMMATTIKORKEAKOULUSTA 

-PROGRESSING BALLET TECHNIQUE-OHJAAJA 2020

 

Opinnot:

*Turun konservatorion tanssilinja – Ammattitanssija

*Taidepedagogin työn perusteet ja tanssin ammattiopinnot Savonia-ammattikorkeakoulu

*Tanssijan, tanssinopettajan ja koreografin työn ammattikoulutusta Suomessa ja ulkomailla.

*Oulun ammattikorkeakoulu, Tanssipedagogi (Klassinen baletti)

Susanna aloitti tanssitunnit 12-vuotiaana. 4-vuotiaana aloitettu joukkuevoimistelu antoi hyvän pohjan tanssin pariin siirryttäessä. Susanna treenasi tavoitteellisesti klassista balettia, sekä nyky-ja jazztanssia. Loma-ajat hän vietti tanssikursseilla suomalaisten ja kansainvälisten opettajien opissa.

Tanssin ohella Susanna oli 14-vuotiaasta saakka aktiivisesti mukana Seinäjoen kaupunginteatterin näytelmissä ja musikaaleissa. Hän on työskennellyt huippukoreografien kanssa, kuten Jukka Haapalainen, Sirpa Suutari-Jääskö, Tommi Kitti, Aku Ahjolinna. Lukion jälkeen Susanna valittiin opiskelemaan Turun konservatorion tanssilinjalle.

Susanna on työskennellyt ammattitanssijana ja tanssinopettajana vuodesta 2005. Työkokemusta on kertynyt ammatti-ja tanssiteatterista sekä tanssikouluista pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja pohjanmaalla. Susanna kouluttautuu aktiivisesti ammattilaisten kursseilla ja pitää tärkeänä ylläpitää ammattitaitoaan, kehittyä ja pysytellä ajan hermolla.

Susanna pitää hyvää tanssitekniikkaa erittäin tärkeänä. Hän rakastaa esiintymistä ja pyrkii jakamaan tanssin iloa sekä positiivista elämänasennetta oppilailleen. Susannalle on tärkeää kannustaa oppilaitaan tavoittelemaan unelmiaan ja tekemään paljon töitä niiden eteen.

Susannan motto on: ”Usko unelmiisi ja uskalla yrittää uudelleen”.

Susannan koreografiat ovat menestyneet valtakunnallisella huipputasolla jo vuosia. Mitali-ja finaalisijoituksia sekä muita tunnustuksia on lukuisia mm. tanssikilpailuista Performing art´s, Pyörre, Arktiset askeleet, Helmitanssikilpailu, STOPP-tapahtumat.

Lukuisia Susannan oppilaita on siirtynyt tanssin ammattiopintoihin (mm. Suomen kansallisoopperan balettioppilaitos, Tampereen konservatorio, Savonia ammattikorkeakoulu) ja sitä kautta tanssin ammattilaisiksi.

 

EVELIINA NEVALA 

Opinnot:

-VALMISTUU TANSSIPEDAGOGIKSI (BACHELOR OF CULTURE & ARTS) OULUN AMMATTIKORKEAKOULUSTA 

Eveliina on tanssinut pikkutytöstä asti monipuolisesti balettia, nykytanssia, jazz-ja showtanssilajeja. Hän on kilpaillut menestyksekkäästi Performing art´s-lajeissa lapsesta saakka, saavuttaen useita SM-finaalipaikkoja. Tämän lisäksi hän on saavuttanut useita sijoituksia ja kunniamainintoja valtakunnallisissa taidetanssitapahtumissa ja kilpailuissa. 

Jo harrastusvuosinaan Eveliinan itse koreografioima sooloteos valittiin Suomen kansallisoopperan NykytanssiPaletti-gaalaan. Tanssin ammattilaisuus on ollut Eveliinan päämäärä nuoresta harrastajasta saakka ja hän harjoitteli määrätietoisesti lukuisia tunteja viikossa. Lisäksi Eveliina on ollut mukana teatteriproduktioissa.

2018 Eveliina valittiin tanssinopettajakoulutukseen Oulun ammattikorkeakouluun. Eveliinan päälaji on showtanssi. Eveliina on opettanut Studio De Dansella myös ennen koulutustaan ja tämän lisäksi hänellä on kertynyt paljon työkokemusta muun muassa Tanssikeskus Citydancelta Oulussa. Hän on toiminut myös baletinopettajana useissa voimisteluseuroissa.

Opettajana Eveliina on kannustava ja helposti lähestyttävä. Tunneillaan Eveliina painottaa oikeaoppista tanssitekniikkaa sekä ilmaisutaitoja.

JOEL ALALANTELA

Joel Alalantela on Pirkanmaalta oleva tanssitaiteilija ja toimii tällä hetkellä koreografina sekä tanssijana. Joel valmistui ammattitanssijaksi Tampereen konservatoriosta 2012 ja siitä lähtien hän on toiminut aktiivisesti tanssin taidekentällä nykytanssiteoksista musikaaleihin. Tällä hetkellä Joel työskentelee Tanssiteatteri MD:llä tanssijana ja on Alalantela Companyn perustaja ja ohjaaja. Joel on ollut vierailevana tanssijana useissa erilaisissa tuotannoissa ja toiminut tanssinopettajana niin harrastajille kuin ammattilaisillekin ympäri Suomen.

Merkittävimmät teokset: Transitory Status, Hearken (Alalantela Company), My fair lady (Oulun kaupunginteatteri), Dance of the Vampires (Seinäjoen kaupunginteatteri).

Studio De Dansella Joel aloittaa kilparyhmien koreografina syksyllä-2021.

WORKSHOP-OPETTAJAT

JASMIN GESELLE

Jasmin Geselle on monipuolinen tanssija, tanssinopettaja ja koreografi Helsingistä. Jasmin on opettanut ympäri Suomen ja esiintynyt esimerkiksi tuotannoissa Tanssii tähtien kanssa, Voice of Finland, Tähdet tähdet,

Elämä Lapselle, Emma gaala.

Studio De Danselle Jasmin tulee ensimmäisen kerran 29.5. opettamaan Commercial ja Heels-tunteja.

Elisa Ärling ja Emmi Silvonen

Elisa ja Emmi ovat opettaneet monipuolisesti ympäri Suomea ja menestyneet muun muassa Performing art’s SM-tasolla aina mitaleille asti. Studio De Danselle Elisa ja Emmi saapuvat ensimmäisen kerran:

LAUANTAINA 11.9.2021 klo 13-15. CONTEMPORARY-WORKSHOP 2h 25€.

JOSEFIINA KOTAJÄRVI

Josefiina on helsinkiläinen katutansseihin fokusoitunut tanssija/tanssinopettaja. Hän kouluttaa itseään jatkuvasti parhaimpien opissa niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Tyyliltään Josefiina on räväkkä, hän rakastaa yhdistää erilaisia liikelaatuja ja tulkita musiikkia fyysisesti. Opettajana hän on rento ja kannustava. Hän vaatii oppilailtaan paljon, mutta rohkaisee heitä henkilökohtaiseen kehitykseen.

Studio De Dansella Josefiina opettaa ensimmäisen kerran Hiphop ja Commercial-tunteja lauantaina 12.6.2021.

%d bloggaajaa tykkää tästä: