Opettajat

 

Susanna 12.8.2019SUSANNA ISOTALO

-Tanssikoulu Studio De Dansen perustaja ja pääopettaja/koreografi
-Suomen balettipedagogit ry-jäsen
-DaCi-Finland-Tanssin varhaiskasvattajat ry-jäsen

-Kisakoordinaattori ja Tanssinopettaja Primeakatemia, Tampere

Opinnot:

*Turun konservatorion tanssilinja

*Taidepedagogin työn perusteet ja tanssin ammattiopinnot Savonia-ammattikorkeakoulu

*Tanssijan, tanssinopettajan ja koreografin työn ammattikoulutusta Suomessa ja ulkomailla.

Susanna aloitti tanssitunnit 12-vuotiaana. 4-vuotiaana aloitettu joukkuevoimistelu antoi hyvän pohjan tanssin pariin siirryttäessä. Susanna treenasi tavoitteellisesti klassista balettia, sekä nyky-ja jazztanssia. Loma-ajat hän vietti tanssikursseilla suomalaisten ja kansainvälisten opettajien opissa.
Tanssin ohella Susanna oli 14-vuotiaasta saakka aktiivisesti mukana Seinäjoen kaupunginteatterin näytelmissä ja musikaaleissa. Hän on työskennellyt huippukoreografien kanssa, kuten Jukka Haapalainen, Sirpa Suutari-Jääskö, Tommi Kitti, Aku Ahjolinna. Lukion jälkeen Susanna valittiin opiskelemaan Turun konservatorion tanssilinjalle.
Susanna on työskennellyt ammattitanssijana ja tanssinopettajana vuodesta 2005. Työkokemusta on kertynyt ammatti-ja tanssiteatterista sekä tanssikouluista pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja pohjanmaalla. Susanna kouluttautuu aktiivisesti ammattilaisten kursseilla ja pitää tärkeänä ylläpitää ammattitaitoaan, kehittyä ja pysytellä ajan hermolla.
Susanna pitää hyvää tanssitekniikkaa erittäin tärkeänä. Hän rakastaa esiintymistä ja pyrkii jakamaan tanssin iloa sekä positiivista elämänasennetta oppilailleen. Susannalle on tärkeää kannustaa oppilaitaan tavoittelemaan unelmiaan ja tekemään paljon töitä niiden eteen.
Susannan motto on: ”Sinä olet hyvä juuri niin kuin olet”.

Susannan koreografiat ovat menestyneet valtakunnallisella huipputasolla jo vuosia. Mitali-ja finaalisijoituksia sekä muita tunnustuksia on lukuisia mm.Tanssikilpailuista Performing art´s, Pyörre, Arktiset askeleet, Helmitanssikilpailu, STOPP-tapahtumat.
Lukuisia Susannan oppilaita on siirtynyt tanssin ammattiopintoihin (mm.Suomen kansallisoopperan balettioppilaitos, Tampereen konservatorio, Savonia ammattikorkeakoulu) ja sitä kautta tanssin ammattilaisiksi.

 

Elisa

ELISA ALA-RENKO

Tanssitunnit syksyllä-2019:

KESKIVIIKKO

17.30-18.30 Akrobatia

18.30-19.30 Contemporary choreo

Elisa aloitti tanssimisen noin 5 vuotta sitten ja on siitä alkaen treenannut monipuolisesti eri tanssilajeja, sekä kehittänyt omaa tanssillista tyyliään. Tanssin maailmaan Elisa siirtyi joukkue- ja akrobatiavoimistelun parista.

Elisa on osallistunut menestyksekkäästi valtakunnallisiin tanssikilpailuihin, viimeisimpänä saavutuksenaan SM-pronssia Performing art´s-kisoista duoparinsa kanssa, lunastaen samalla edustuspaikan syksyn 2019 MM-kisoihin.

Tanssitunneilla Elisan tavoite on auttaa oppilaita löytämään oman ainutlaatuisen liikekielensä. Elisan tunneilla tarjotaan haasteita niin tanssijuuden, musikaalisuuden, kuin liikelaajuuksien pitkälle viemisen kanssa.