Opettajat

 

137231391_1739138299579952_5468961464357995600_oSUSANNA ISOTALO

-Tanssikoulu Studio De Dansen perustaja ja pääopettaja/koreografi
-Suomen balettipedagogit ry-jäsen
-DaCi-Finland-Tanssin varhaiskasvattajat ry-jäsen

-VALMISTUU TANSSIPEDAGOGIKSI (BACHELOR OF CULTURE & ARTS) OULUN AMMATTIKORKEAKOULUSTA 

-PROGRESSING BALLET TECHNIQUE-OHJAAJA 2020

 

Opinnot:

*Turun konservatorion tanssilinja

*Taidepedagogin työn perusteet ja tanssin ammattiopinnot Savonia-ammattikorkeakoulu

*Tanssijan, tanssinopettajan ja koreografin työn ammattikoulutusta Suomessa ja ulkomailla.

*Oulun ammattikorkeakoulu, Tanssipedagogi (Klassinen baletti)

Susanna aloitti tanssitunnit 12-vuotiaana. 4-vuotiaana aloitettu joukkuevoimistelu antoi hyvän pohjan tanssin pariin siirryttäessä. Susanna treenasi tavoitteellisesti klassista balettia, sekä nyky-ja jazztanssia. Loma-ajat hän vietti tanssikursseilla suomalaisten ja kansainvälisten opettajien opissa.
Tanssin ohella Susanna oli 14-vuotiaasta saakka aktiivisesti mukana Seinäjoen kaupunginteatterin näytelmissä ja musikaaleissa. Hän on työskennellyt huippukoreografien kanssa, kuten Jukka Haapalainen, Sirpa Suutari-Jääskö, Tommi Kitti, Aku Ahjolinna. Lukion jälkeen Susanna valittiin opiskelemaan Turun konservatorion tanssilinjalle.
Susanna on työskennellyt ammattitanssijana ja tanssinopettajana vuodesta 2005. Työkokemusta on kertynyt ammatti-ja tanssiteatterista sekä tanssikouluista pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja pohjanmaalla. Susanna kouluttautuu aktiivisesti ammattilaisten kursseilla ja pitää tärkeänä ylläpitää ammattitaitoaan, kehittyä ja pysytellä ajan hermolla.
Susanna pitää hyvää tanssitekniikkaa erittäin tärkeänä. Hän rakastaa esiintymistä ja pyrkii jakamaan tanssin iloa sekä positiivista elämänasennetta oppilailleen. Susannalle on tärkeää kannustaa oppilaitaan tavoittelemaan unelmiaan ja tekemään paljon töitä niiden eteen.
Susannan motto on: ”Usko unelmiisi ja uskalla yrittää uudelleen”.

Susannan koreografiat ovat menestyneet valtakunnallisella huipputasolla jo vuosia. Mitali-ja finaalisijoituksia sekä muita tunnustuksia on lukuisia mm. tanssikilpailuista Performing art´s, Pyörre, Arktiset askeleet, Helmitanssikilpailu, STOPP-tapahtumat.
Lukuisia Susannan oppilaita on siirtynyt tanssin ammattiopintoihin (mm. Suomen kansallisoopperan balettioppilaitos, Tampereen konservatorio, Savonia ammattikorkeakoulu) ja sitä kautta tanssin ammattilaisiksi.