Opettajat

 

image_6483441-2

SUSANNA ISOTALO

 

-Tanssikoulu Studio De Dansen & Seinäjoen tanssiakatemian perustaja ja pääopettaja/koreografi, Taiteen perusopetuksen vastuuopettaja Seinäjoen tanssiakatemialla

-Suomen balettipedagogit ry-jäsen

-DaCi-Finland-Tanssin varhaiskasvattajat ry-jäsen

-VALMISTUU TANSSIPEDAGOGIKSI (BACHELOR OF CULTURE & ARTS) OULUN AMMATTIKORKEAKOULUSTA PÄÄAINEENAAN KLASSINEN BALETTI

-PROGRESSING BALLET TECHNIQUE-OHJAAJA 2020

 

Opinnot:

*Turun konservatorion tanssilinja – Ammattitanssija

*Taidepedagogin työn perusteet ja tanssin ammattiopinnot Savonia-ammattikorkeakoulu

*Tanssijan, tanssinopettajan ja koreografin työn ammattikoulutusta Suomessa ja ulkomailla.

*Oulun ammattikorkeakoulu, Tanssipedagogi (Klassinen baletti)

Susanna aloitti tanssitunnit 12-vuotiaana. 4-vuotiaana aloitettu joukkuevoimistelu antoi hyvän pohjan tanssin pariin siirryttäessä. Susanna treenasi tavoitteellisesti klassista balettia, sekä nyky-ja jazztanssia. Loma-ajat hän vietti tanssikursseilla suomalaisten ja kansainvälisten opettajien opissa.

Tanssin ohella Susanna oli 14-vuotiaasta saakka aktiivisesti mukana Seinäjoen kaupunginteatterin näytelmissä ja musikaaleissa. Hän on työskennellyt huippukoreografien kanssa, kuten Jukka Haapalainen, Sirpa Suutari-Jääskö, Tommi Kitti, Aku Ahjolinna. Lukion jälkeen Susanna valittiin opiskelemaan Turun konservatorion tanssilinjalle.

Susanna on työskennellyt ammattitanssijana ja tanssinopettajana vuodesta 2005. Työkokemusta on kertynyt ammatti-ja tanssiteatterista sekä tanssikouluista pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja pohjanmaalla. Susanna kouluttautuu aktiivisesti ammattilaisten kursseilla ja pitää tärkeänä ylläpitää ammattitaitoaan, kehittyä ja pysytellä ajan hermolla.

Susanna pitää hyvää tanssitekniikkaa erittäin tärkeänä. Hän rakastaa esiintymistä ja pyrkii jakamaan tanssin iloa sekä positiivista elämänasennetta oppilailleen. Susannalle on tärkeää kannustaa oppilaitaan tavoittelemaan unelmiaan ja tekemään paljon töitä niiden eteen.

Susannan motto on: ”Usko unelmiisi ja uskalla yrittää uudelleen”.

Susannan koreografiat ovat menestyneet valtakunnallisella huipputasolla jo vuosia. Mitali-ja finaalisijoituksia sekä muita tunnustuksia on lukuisia mm. tanssikilpailuista Performing art´s, Pyörre, Arktiset askeleet, Helmitanssikilpailu, STOPP-tapahtumat.

Lukuisia Susannan oppilaita on siirtynyt tanssin ammattiopintoihin (mm. Suomen kansallisoopperan balettioppilaitos, Tampereen konservatorio, Savonia ammattikorkeakoulu) ja sitä kautta tanssin ammattilaisiksi.

 

 

 

EVELIINA NEVALA 

Opinnot:

-TANSSINOPETTAJA (AMK, BACHELOR OF CULTURE & ARTS) OULUN AMMATTIKORKEAKOULU

Eveliina on tanssinut pikkutytöstä asti monipuolisesti balettia, nykytanssia, jazz-ja showtanssilajeja. Hän on kilpaillut menestyksekkäästi Performing art´s-lajeissa lapsesta saakka, saavuttaen useita SM-finaalipaikkoja. Tämän lisäksi hän on saavuttanut useita sijoituksia ja kunniamainintoja valtakunnallisissa taidetanssitapahtumissa ja kilpailuissa. 

Jo harrastusvuosinaan Eveliinan itse koreografioima sooloteos valittiin Suomen kansallisoopperan NykytanssiPaletti-gaalaan. Tanssin ammattilaisuus on ollut Eveliinan päämäärä nuoresta harrastajasta saakka ja hän harjoitteli määrätietoisesti lukuisia tunteja viikossa. Lisäksi Eveliina on ollut mukana teatteriproduktioissa.

2018 Eveliina valittiin tanssinopettajakoulutukseen Oulun ammattikorkeakouluun. Eveliinan päälaji on showtanssi. Eveliina on opettanut Studio De Dansella myös ennen koulutustaan ja tämän lisäksi hänellä on kertynyt paljon työkokemusta muun muassa Tanssikeskus Citydancelta Oulussa. Hän on toiminut myös baletinopettajana useissa voimisteluseuroissa.

Opettajana Eveliina on kannustava ja helposti lähestyttävä. Tunneillaan Eveliina painottaa oikeaoppista tanssitekniikkaa sekä ilmaisutaitoja.