Kisavalmennus

Haluatko mukaan Studio De Dansen korkeatasoiseen tanssin kisavalmennukseen? Kisavalmennuksen kautta on mahdollisuus päästä myös soolo-ja duo-ohjelmiin.
Kisavalmennuksen oppilailta edellytetään sitoutumista ryhmiin ja teoksiin koko lukuvuoden ajaksi. Lisäksi tanssijat treenaavat ahkerasti tekniikkatunneilla ja tekevät omaa työtä yleiskunnon, voiman ja liikkuvuuden ylläpitämiseksi.
Studio De Danse osallistuu valtakunnallisiin tanssikilpailuihin ja katselmuksiin aktiivisesti. Kannustamme oppilaitamme kokemaan ja oppimaan uutta erilaisten tapahtumien kautta.

Kisavalmennus on tarkoitettu tanssin harrastajille, ketkä haluavat tanssilta hieman enemmän. Ahkera treenaaminen tekniikkatunneilla, oma-aloitteisuus, avoimuus, rohkeus, luovuus sekä positiivinen asenne ovat tärkeitä ominaisuuksia kisavalmennuksen tanssijoille. Rakkaus tanssiin sekä palava tahto esiintyä ovat tärkeintä.

Tapahtumat valitaan aina sopivan ajankohdan sekä koreografin harkinnan mukaan. Tanssijoita kannustetaan osallistumaan tapahtumiin myös näkemisen, kokemisen ja oppimisen kannalta. Yhdessä vietetty aika ja muiden kannustaminen on korvaamatonta yhteishengen kannalta. Olemme tiimi!
Haluatko mukaan?

Tällä hetkellä haemme oppilaita seuraaviin ryhmiin:

-LASTEN muodostelma max. 24 tanssijaa UUSI RYHMÄ!

LAPSET: Kilpailijat, jotka täyttävät kilpailuvuonna 11 vuotta tai ovat sitä nuorempia. (Vuonna 2008 syntyneet ja sitä nuoremmat tanssijat)

Lasten kisavalmennusryhmä harjoittelee vähintään2- 3 kertaa viikossa koreografiaa, balettia, nykytanssia, akrobatiaa sekä liikkuvuutta. Harjoitukset aloitetaan starttileirillä kesäkuussa-2019!

ILMOITTAUDU RYHMÄÄN: suski.isotalo@gmail.com

-JUNIOREIDEN muodostelmassa muutama vapaa paikka kaudelle 2019-2020.

JUNIORIT: Kilpailijat, jotka täyttävät kilpailuvuoden aikana enintään 15 ja vähintään 12 vuotta. (Vuosina 2004-2007 syntyneet tanssijat)

Kisavalmennuksessa mukana olevat juniorit harjoittelevat kaudella 2019-2020 vähintään 7-10 kertaa viikossa koreografiaa, balettia, nykytanssia, akrobatiaa sekä liikkuvuutta. Harjoitukset aloitetaan starttileirillä kesäkuussa-2019!

AIKUISTEN ryhmät ovat tällä hetkellä täynnä (kausi 2018-2019), mutta ilmoitamme mahdollisesti vapautuvista paikoista uudelle alkavalle kaudelle. Kisavalmennuksessa mukana olevat aikuiset (vähintään 2003 syntyneet tanssijat) harjoittelevat kaudella 2019-2020 vähintään 7-10 kertaa viikossa koreografiaa, balettia, nykytanssia, showjazzia, akrobatiaa ja liikkuvuutta, sekä halutessaan muita valinnaisia tanssilajeja.

KOETANSSI PERJANTAINA 24.5.2019 klo 17-19 (20)

Haemme tanssijoita koetanssin kautta:

-SM-Pienryhmä Juniorit (7 tanssijaa + 1-2 varatanssijaa) 2004-2007 syntyneet

-SM-Pienryhmä Aikuiset (7 tanssijaa + 1-2 varatanssijaa) 2003 ja aikaisemmin syntyneet

-Juniorimuodostelma (Täydennyshaku) 2004-2007 syntyneet

-Aikuisten muodostelma (Täydennyshaku) 2003 ja aikaisemmin syntyneet

ILMOITTAUDU koetanssiin lähettämällä Studiolle sähköpostitse seuraavat tiedot:

  • Nimi ja syntymäaika
  • Yhteystiedot
  • Harrastustaustasi
  • Mitkä ovat tavoitteesi tanssin suhteen tulevaisuudessa?
  • Mikä tanssissa on parasta?
  • Mikä on suosikki tanssilajisi ja miksi?

Lasten ja junioreiden starttileireistä lisätietoja tulossa MAALISKUUSSA-2019.

Ennakkoilmoittaudu starttileireille, ilmoittaudu koetanssiin tai tiedustele mahdollisia vapautuvia paikkoja:

045-2297490 Susanna Isotalo tai suski.isotalo@gmail.com