Kisavalmennus

De Danse Etoiles 2019Haluatko mukaan Studio De Dansen korkeatasoiseen tanssin kisavalmennukseen? Kisavalmennuksen kautta on mahdollisuus päästä myös soolo-ja duo-ohjelmiin.
Kisavalmennuksen oppilailta edellytetään sitoutumista ryhmiin ja teoksiin koko lukuvuoden ajaksi. Lisäksi tanssijat treenaavat ahkerasti tekniikkatunneilla ja tekevät omaa työtä yleiskunnon, voiman ja liikkuvuuden ylläpitämiseksi.
Studio De Danse osallistuu valtakunnallisiin tanssikilpailuihin ja katselmuksiin aktiivisesti. Kannustamme oppilaitamme kokemaan ja oppimaan uutta erilaisten tapahtumien kautta.

Kisavalmennus on tarkoitettu tanssin harrastajille, ketkä haluavat tanssilta hieman enemmän. Ahkera treenaaminen tekniikkatunneilla, oma-aloitteisuus, avoimuus, rohkeus, luovuus sekä positiivinen asenne ovat tärkeitä ominaisuuksia kisavalmennuksen tanssijoille. Rakkaus tanssiin sekä palava tahto esiintyä ovat tärkeintä.

Tapahtumat valitaan aina sopivan ajankohdan sekä koreografin harkinnan mukaan. Tanssijoita kannustetaan osallistumaan tapahtumiin myös näkemisen, kokemisen ja oppimisen kannalta. Yhdessä vietetty aika ja muiden kannustaminen on korvaamatonta yhteishengen kannalta. Olemme tiimi!
Haluatko mukaan?

 

Tällä hetkellä haemme oppilaita seuraaviin ryhmiin:

-LASTEN muodostelma max. 24 tanssijaa UUSI RYHMÄ!

LAPSET: Kilpailijat, jotka täyttävät kilpailuvuonna 11 vuotta tai ovat sitä nuorempia. (Vuonna 2009 syntyneet ja sitä nuoremmat tanssijat)

Lasten kisavalmennusryhmä harjoittelee vähintään2- 3 kertaa viikossa koreografiaa, balettia, nykytanssia, akrobatiaa sekä liikkuvuutta. Harjoitukset aloitetaan starttileirillä kesäkuussa-2020!

ILMOITTAUDU RYHMÄÄN: suski.isotalo@gmail.com

-JUNIOREIDEN muodostelmassa muutama vapaa paikka kaudelle 2020-2021.

JUNIORIT: Kilpailijat, jotka täyttävät kilpailuvuoden aikana enintään 15 ja vähintään 12 vuotta. (Vuosina 2005-2008 syntyneet tanssijat)

Kisavalmennuksessa mukana olevat juniorit harjoittelevat kaudella 2020-2021 vähintään 7-10 kertaa viikossa koreografiaa, balettia, nykytanssia, akrobatiaa sekä liikkuvuutta. Harjoitukset aloitetaan starttileirillä kesäkuussa-2020!

Aikuiset 1: Kisavalmennuksessa mukana olevat aikuiset (vähintään 2004 syntyneet tanssijat) harjoittelevat kaudella 2020-2021 vähintään 7-10 kertaa viikossa koreografiaa, balettia, nykytanssia, showjazzia, akrobatiaa ja liikkuvuutta, sekä halutessaan muita valinnaisia tanssilajeja.

Aikuiset 2: Tanssijat, ketkä ovat täyttäneet vähintään 3-vuotta. Harjoitukset 1-2 kertaa viikossa, lisäksi omia vapaasti valittavia tanssitunteja. Ryhmän tavoitteet sovitaan yhdessä kauden alkaessa.

 

045-2297490 Susanna Isotalo

Lisätietoja:  suski.isotalo@gmail.com