Tanssikoulu

Studio De Danse on De Danse ry:n tukemana toimiva tanssikoulu, joka on perustettu vuonna 2015 Seinäjoelle.
Tanssikoulun pääopettajana toimii yli kymmenen vuoden kokemuksella Susanna Isotalo. Tarjoamme laadukasta tanssinopetusta lapsille, nuorille ja aikuisille. Tasoryhmät alkeista edistyneisiin. Opetus on suunnitelmallista ja tasolta toiselle etenevää. Motivoituneilla oppilailla on mahdollisuus hakea tanssin kisavalmennukseen ja päästä mukaan kilpailuihin ja katselmuksiin, kuten NykytanssiPaletti, Performing art´s ja Pyörre. Valintakokeet ryhmiin järjestetään kerran vuodessa ja niistä tiedotetaan etukäteen. Mukaan voi päästä myös tanssituntien tai videohaun kautta.

 

Studio De Danse järjestää 1-2 kertaa vuodessa oppilasnäytöksen, johon kaikilla tanssikoulun oppilailla on mahdollisuus halutessaan osallistua. Esiintymistoimintaa tukee De Danse ry. Tulevista näytöksistä tiedotetaan kauden alussa, ilmoitathan opettajalle jos osallistuminen esitykseen ei ole mahdollista.
Tanssiteknisen osaamisen ohella painotamme oppilaan kokonaisvaltaista kehitystä tanssin eri osa-alueilla, fyysistä ja psyykkistä kehitystä, terveen tanssi-itsetunnon kehittymistä, ilmaisutaitoa ja sosiaalista kanssakäymistä.