Tanssikoulu

Studio De Danse on yksityinen, moderni ja monipuolinen tanssikoulu, joka on perustettu Seinäjoella 2015. 
Tanssikoulun pääopettajana toimii lähes kahdenkymmenen vuoden kokemuksella tanssinopettaja Susanna Isotalo. Tarjoamme laadukasta ja yksilöllistä tanssinopetusta lapsille, nuorille ja aikuisille tasoryhmissä alkeista edistyneisiin. Opetus on suunnitelmallista ja tasolta toiselle etenevää. Painotamme tanssinopetuksessa yksilön huomioimista henkilökohtaisista lähtökohdista katsoen, sekä jatkuvan palautteenannon avulla toteutettavaa tanssiteknistä kehitystä kohti tavoitteita. Motivoituneilla oppilailla on mahdollisuus hakea tanssin kisavalmennukseen ja päästä mukaan kilpailuihin ja katselmuksiin, kuten NykytanssiPaletti, Performing art´s ja Pyörre. Valintakokeet ryhmiin järjestetään kerran vuodessa ja niistä tiedotetaan etukäteen. 

Tanssikoulu toteuttaa 1-2 kertaa vuodessa oppilasnäytöksen, johon kaikilla tanssikoulun oppilailla on mahdollisuus halutessaan osallistua. Esiintymistoimintamme tuottajana toimii De Danse ry. Tulevista näytöksistä tiedotetaan kauden alussa, ilmoitathan opettajalle jos osallistuminen esitykseen ei ole mahdollista.
Tanssiteknisen osaamisen ohella painotamme oppilaan kokonaisvaltaista kehitystä tanssin eri osa-alueilla, fyysistä ja psyykkistä kehitystä, terveen tanssi-itsetunnon kehittymistä, ilmaisutaitoa ja sosiaalista kanssakäymistä.

Lämpimästi tervetuloa Studio De Danselle!

%d bloggaajaa tykkää tästä: